Linia ferată București - Constanța a fost deblocată

Nervi și supărare mare ieri în Gara Constanța din cauza întârzierilor de până la trei ore ale trenurilor. Magistrala Bucureşti – Constanţa a fost blocată după ce un marfar a deraiat și a dat peste cap toată circulația pe calea ferată. Călătorii care trebuiau să plece din Constanța spre Capitală la ora 17.00 au fost dați jos din tren și anunțați că vor urca în trenul de 18.45.

Câteva zeci de minute mai târziu, au fost avertizați însă că este posibil ca nici acest tren să nu poată pleca din gară. CFR a anunțat că circulația a fost reluată pe ruta directă București – Constanța începând cu ora 2.30.

Linia de cale ferată care leagă București de Constanța a fost blocată ore în șir, după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrare în stația Fetești. Circulația pe cea mai aglomerată rută în această perioadă a fost complet dată peste cap, trenurile de Mangalia și Constanța având întârzieri de peste două ore.

Călătorii care așteptau în gara din Constanța au fost revoltați. Cei care trebuiau să plece spre Capitală la ora 17.00 au fost dați jos din tren și anunțați că vor urca în trenul de 18.45. Câteva zeci de minute mai târziu, călătorii au fost avertizați că este posibil ca nici acest tren să nu poată pleca din gară.

„Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța, dar la Fetești traficul este redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă. Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până acum să repună pe șină toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să termine lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenții în zona deraierii sunt încă în desfășurare”, au transmis reprezentanții CFR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

La Constanța continuă războiul PNL – USR PLUS | Astăzi, Felicia Ovanesian vs Remus Negoi

Faptul că la Constanța nu funcționează coaliția PNL – USR PLUS, este de notorietate.…