Mamaia evitată de turiști

Cazare pe litoralul românesc la tarife cu până la 70 % mai mici decât cele din vârf de sezon. 34 de lei pe noapte de persoană este cea mai ieftină cazare propusă de un hotel din sudul litoralului, în timp ce în Mamaia prețurile pornesc de la 99 de lei pentru 2 persoane pe noapte.

Este vorba despre programul Litoralul pentru toți, ce debutează în acest weekend. Anul acesta a crescut simțitor cererea pentru astfel de oferte, spun cei din turism și se așteaptă ca hotelurile participante să fie pline în perioada următoare.

Românii își fac deja planuri pentru vacanța la mare, mai ales că duminică începe programul Litoralul pentru toți și au de unde alege oferte. Telefoanele sună continuu în agenții, pentru rezervarea sejurului în briza mării. În acest an, pachetele turistice pot fi plătite și cu vouchere de vacanță. Prețurile sunt mult mai mici decât în plin sezon estival, iar cererea în hotelurile înscrise în program este în creștere față de anii trecuți.

Tarifele din program pornesc de la 34 de lei pentru o noapte de cazare de persoană, fără mic dejun. Pachetul este valabil la un hotel de trei stele din sudul litoralulu și poate fi accesat doar pentru minimum cinci nopți de cazare. Persoanele care optează pentru servicii all-inclusive, vor scoate din buzunare 160 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de trei stele și doar pentru cel puțin trei nopți de cazare. Oamenii spun că prețurile sunt foarte convenabile, mai ales că în această perioadă stațiunile nu sunt aglomerate.

Până în 19 iunie, vă puteți petrece vacanța de vis la malul mării și profita totodată de faotul că stațiunile și plajele sunt libere, ca și cum ați deține exclusivitatea, iar vremea este în încălzire. Aflat la cea de-a 40-a ediție, Litoralul pentru toți este singurul program social din țara noastră susținut integral de mediul afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Lumini și umbre în Legile Securității Naționale

“Proiectul legilor securității naționale cere cetățenilor și firmelor să acționeze ca info…