Litoralul se pregătește de distracție

Pe litoral, sunt pregătite petrecerile care vor anima nopțile minivacantei de 1 Mai. Croaziere pe mare, petreceri pe yacht, concerte rock sau hip-hop, ori festivaluri de muzică electronică.

Alături de Mamaia, Vama Veche va fi stațiunea distracției de 1 Mai. Startul chefurilor fără limite se dă încă de astăzi, în atmosfera specifică a vremii. Mulți tineri vor fi și în Costinești, la cel mai mare festival de hip-hop de pe litoral, pentru care pregătirile au intrat în linie dreaptă.

Festivalul de la Costinești va reuni peste 40 de artiști de hip-hop & trap din România, în cele trei zile de concerte.

Și în Mamaia Nord va răsuna muzica. Aici începe cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, care se va desfășura timp de 6 zile. Și constănțenii vor avea petrecerea lor pe plaja din centrul orașului, unde se fac pregătiri pentru cel mai mare festival din România. Muzica bună mixata de dj straini va incinge plaja si-i va incalzi pe iubitorii de dans, pana la ziua.

Cel puțin 30 de mii de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoral pentru distracția de 1 mai, iar vara aceasta se anunță foarte aglomerată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…