Litoralul, sub pensula artiștilor constănțeni

Creativitatea s-a îmbinat perfect cu spiritul liber al naturii, la 2 Mai. În localitatea care privește către mare s-a derulat în prima săptămână a lunii iulie tabăra de pictură ,,KREATOR ART – DOBROGEA’’.

Proiectul face parte din lista evenimentelor culturale organizate de Centrul Cultural „Teodor T. Burada”, sub coordonarea profesorului Florentin Sîrbu, doctor în arte vizuale.

,,KREATOR ART – DOBROGEA’’ a reunit persoane cu profesii și vârste diferite, dar animate de aceeași pasiune pentru artele frumoase. Locația aleasă pentru documentare – boema localitate 2 Mai din sudul litoralului românesc – a stârnit imaginația creatoare a cursanților, care au surprins în lucrările lor farmecul mării și al plajei însorite.

Pitorescul peisajelor a constituit o reală sursă de inspirație și creativitate, temele abordate pentru realizarea lucrărilor fiind diferite: peisaj marin, peisaj cu arhitecturi, abstract, desen, portret. Lucrările vor fi expuse la Centrul ,,Jean Constantin’’, în cadrul unui eveniment expozițional inedit, dedicat publicului cu dragoste față de artă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…