miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Litoralul, sub pensula artiștilor constănțeni

Litoralul, sub pensula artiștilor constănțeni

de Redacția Dotto

Creativitatea s-a îmbinat perfect cu spiritul liber al naturii, la 2 Mai. În localitatea care privește către mare s-a derulat în prima săptămână a lunii iulie tabăra de pictură ,,KREATOR ART – DOBROGEA’’.

Proiectul face parte din lista evenimentelor culturale organizate de Centrul Cultural „Teodor T. Burada”, sub coordonarea profesorului Florentin Sîrbu, doctor în arte vizuale.

,,KREATOR ART – DOBROGEA’’ a reunit persoane cu profesii și vârste diferite, dar animate de aceeași pasiune pentru artele frumoase. Locația aleasă pentru documentare – boema localitate 2 Mai din sudul litoralului românesc – a stârnit imaginația creatoare a cursanților, care au surprins în lucrările lor farmecul mării și al plajei însorite.

Pitorescul peisajelor a constituit o reală sursă de inspirație și creativitate, temele abordate pentru realizarea lucrărilor fiind diferite: peisaj marin, peisaj cu arhitecturi, abstract, desen, portret. Lucrările vor fi expuse la Centrul ,,Jean Constantin’’, în cadrul unui eveniment expozițional inedit, dedicat publicului cu dragoste față de artă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult