vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Liviu Caba, o nouă provocare în Liga Zimbrilor

Liviu Caba, o nouă provocare în Liga Zimbrilor

de Redacția Dotto

După trei sezoane petrecute la CSM Constanța, handbalistul Liviu Caba va evolua in capitală în următorul sezon al Ligii Zimbrilor.

De-a lungul carierei sale la Constanța, Liviu Caba, în vârstă de 24 de ani, nu a ratat niciun meci din cele 12 jucate de echipă în EHF European League, experiență care i-a permis să crească și să se impună la echipa națională a României, participând la turneul final al EURO 2024.
Pe parcursul șederii sale la CSM Constanța, Liviu Caba a câștigat Cupa României și a obținut medalii de argint și bronz în Liga Zimbrilor, performanțe remarcabile care îi îmbogățesc palmaresul.
CSM Constanța a transmis un mesaj de mulțumire pentru contribuția sa valoroasă: „Mulțumim, Liviu Caba! Hai, Constanța!”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult