Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Constanța s-au întâlnit într-un meci ce a oferit momente pline de pasiune și determinare. Partida s-a încheiat cu victoria echipei de la malul mării, aceasta impunându-se cu scorul de 81-67.

De la începutul meciului, ambele echipe au demonstrat un joc puternic și au luptat pentru fiecare punct. Jucătoarele au arătat determinare în atac și apărare, iar atmosfera a fost incendiară pe tot parcursul confruntării.

CSM Constanța are un debut de meci solid pe terenul celor de la Rapid București, cu o prestație ofensivă foarte bună, CSM Constanța a condus la pauză, 48 – 33.

Cu Ioana Ghizilă (10p) și Laura Vaida (10p) principalele realizatoare în cele două sferturi, CSM Constanța și-a creat un avantaj de 15 puncte cu care a intrat la vestiare.

Echipa CSM Constanța și-a construit succesul pe o combinație solidă de atacuri eficiente și apărare riguroasă. Jucătoarele au evidențiat coordonare în echipă și abilități individuale remarcabile, contribuind la construirea avantajului lor pe parcursul meciului.

Ioana Ghizilă a fost principala marcatoare a Constanței, cu 15 puncte (4x3p), toate reușite numai de la linia de 3 puncte și de la linia de libere. Annemarie Gödri-Părău a fost cea mai eficientă jucătoare de pe parchet și a încheiat cu 12p, 3 recuperări și 5 pase decisive având procentaj maxim de 100 % la aruncări!

Au mai evoluat Sigrid Koizar 13p, 9 recuperări, 2 pase decisive, Kristina Higgins 10p și 7 recuperări și 2 pase decisive, Laura Vaida 10p și 5 recuperări, 2 pase decisive, Gabriela Irimia 8p, 5 recuperări, 2 pase decisive, Alina Podar 6p, Gabriela Mărginean 5p, Anisia Croitoru 2p și 3 recuperări, Denisa Fota 2 recuperări, Bianca Fota.

Prin această victorie, CSM Constanța își consolidează poziția în clasament și demonstrează calitatea și coeziunea echipei.

Următoarea etapă rezervă și derby-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin, CSM Constanța urmând să primească vizita celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, meci programat pe 23 Decembrie, la Sala Sporturilor din Constanța.

Check Also

Și roata s-a întors: CSM Constanța acceptă amânarea meciului cu Sepsi

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanța, liderul Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF…