marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Localități fără apă curentă

Localități fără apă curentă

de Redacția Dotto

Cel puțin 50 de localități din județul Constanța nu au la această oră apă curentă, din cauza furtunii care s-a abătut în weekend deasupra Dobrogei.

„În continuare, la nivelul județului Constanța sunt zeci de localități fără energie electrică, motiv pentru care nu se poate furniza nici apa potabilă. În cursul acestei zile, s-au mai înregistrat căderi de tensiune și la sursele de apă din comunele Castelu, Lipnița, Ion Corvin. Astfel, la ora actuală, localitățile unde nu se furnizează apă potabilă din cauza lipsei de energie sunt următoarele: Biruința, Topraisar, Adamclisi, Negru Vodă, Cotu Văii, Istria, Vadu Oii, Corbu, Crucea, Mihai Viteazu, Nuntași, Viroaga, Ostrov, Crișan, Siriu, Aliman, Deleni, Făclia, Saligny, Eforie Sud, Tuzla, Olteni, Arsa, Furnica, Tătaru, Amzacea, Țibrinu, Tortoman, Siliștea, Țepeș Vodă, Castelu, Nisipari, Pietreni, Șipote, Petroșani, Zorile, Urluia, Ion Corvin, Viile, Crângu, Rariștea, Brebeni, Lipnița, Coslugea, Canlia, Carvăn, Vlahii, Dunăreni, Furnica și Dumbrăveni”, anunță RAJA.

În Constanța, echipele furnizorului de energie au reușit să realimenteze cu tensiune toate sursele ce asigură debitul de apă necesar pentru stația de tratare și pompare Palas. Imediat, s-au făcut manevrele necesare și s-a pornit pomparea la presiune normală către zonele deservite. La ora actuală, în municipiul Constanța apa potabilă este furnizată în regim normal.

„Rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor acționa pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice”, transmite RAJA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult