duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Locomotiva trenului IR 1881 București Nord- Constanța s-a defectat și scoate fum

Locomotiva trenului IR 1881 București Nord- Constanța s-a defectat și scoate fum

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Astăzi, 11 iulie 2024, în stația Brănești s-a produs o defectare tehnică cu degajare de fum la locomotiva trenului IR 1881 București Nord – Constanța.

Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție. CFR anunță că siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost puse în pericol. Pasagerilor din acest tren li se va oferi apă în stațiile Ciulnița și Fetești.

Trenul IR 1881 își va relua circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor. Această întârziere nu afectează și circulația altor trenuri.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult