vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Locuințe distruse după distracție

Locuințe distruse după distracție

de Redacția Dotto

În timp ce la Neversea muzica răsuna și distracția era la cote maxime, în camerele închiriate de tinerii veniți la festival domnea haosul. Nu puțini au fost cei care au uitat de regulile de bun simț și aproape că au distrus apartamentele pe care le-au închiriat.

O mare de cutii de pizza, aruncate în apartament și pe balcon, saci de gunoi ticsiți cu resturi de mâncare, sticle de băutură goale și pet-uri, farfurii cu resturi aruncate peste tot și parchetul murdar și distrus.

Mobilierul era rupt, aparatele electronice erau deteriorate, iar mizeria la ea acasă. Tinerii nu spălaseră nici vasele, pe care le trântiseră claie peste grămadă în chiuvetă.

Asta a găsit proprietarul unui apartament din Mamaia Nord în urma unor tineri veniți la Neversea, cărora le închiriase locuința. Zeci de mii de tineri din toată lumea s-au distrat în fiecare seară la Neversea, cel mai mare festival din Europa organizat pe o plajă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult