flăcări

Mai multe familii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în prag de iarnă, dupa ce locuințele lor au fost cuprinse de flăcări.

Nenorocirea s-a petrecut aseară, la Eforie Nord. Oamenii locuiau într-un grup de locuințe sociale.

De doar câteva minute a fost nevoie ca focul care a izbucnit într-una dintre camere să cuprinsă întreaga clădire, cu 22 de camere. Limbile de foc erau atât de încât au fost vizibile de la câțiva kilometri distanță. Speriați oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise trei autospeciale cu apa și spumă și două ambulanțe SMURD.

Misiunea militarilor a fost extrem de dificilă și asta pentru că acoperișul clădirii era făcut din stuf și tablă. Lupta cu flăcările a durat câteva ore, însă din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, clădirea socială s-a făcut scrum.

Din fericire însă, nu s-au înregistrat victime. Singurele trei persoane care se aflau în interior au reușit să iasă la timp.

Oamenii vor trebui să își găsească acum un adăpost în care să locuiască peste iarnă. În cursul zilei de astăzi, pompierii împreună cu polițiștii vor evalua pagubele produse și vor încerca să afle și unde a pornit incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…