Locuri de joacă

Noi spații recreative, locuri de joacă, parcări, dar și o zonă de fitness. Toate acestea vor fi amenajate în spațiul cuprins între Plaja Modern și Portul Tomis din Constanța. Consilierii au aprobat astăzi studiul de pre-fezabilitate pentru amenajarea integrată a zonei. Realizarea proiectului presupune însă și o serie de exproprieri în zona vizată.

Proiectul Amenajarea integrată a zonei cuprinsă între Plaja Modern și strada Lebedei din zona Portului Tomis are ca scop stoparea eroziunii taluzului, explică aleșii locali. Iar lucrările vor aduce în Constața noi spații verzi, locuri de joacă, un spațiu pentru evenimente culturale, o zonă de fitness în aer liber și noi parcări. Lucrările presupun însă și o serie de exproprieri.

În cadrul aceluiași proiect vor fi achiziționate și montate panouri de informare turistică, vor fi racordați la sistemul de energie electrică mai mulți stâlpi de iluminat și va fi cumpărat și mobilier urban.

Investiția este estimată la aproximativ 1.700.000 lei +TVA, la această sumă adăugându-se și 250.000 lei pentru documentația tehnică necesară. Proiectul a primit deja votul aleșilor locali, care au probat în Ședința de Consiliu Local studiul de pre-fezabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…