Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Saturn, trimisă în judecată

Loredana, tânăra de 18 ani, care în vara trecută a îngrozit litoralul prin cruzimea cu care și-a ucis prietena a fost trimisă în judecată de către Parchetul Tribunalului Constanța.

Fosta cameristă, aflată în arest preventiv, este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de omor, furt calificat, fraudă bancară. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au finalizat rechizitoriul în cazul Loredanei, din Vaslui, care în noaptea de 5 spre 6 august a ucis-o într-o cameră de hotel din Saturn pe prietena ei, Alina. Pe fondul unor conflicte mai vechi, inculpata a înjunghiat victima în zona cervicală.

După crimă, a sustras cardul Alinei, a băgat cadavrul într-un geamantan și ajutată de un coleg din hotel l-au urcat într-un taxi. Pe drum, l-a rugat pe taximetrist să oprească și a scos dintr-un bancomat 2.000 de lei, în două tranșe, din banii Alinei. Și-a continuat apoi drumul până in parcul din Mangalia unde a abandonat cadavrul sub o bancă. A fost prinsă repede și de atunci stă în arest preventiv la IPJ Constanța. Nu a cerut să fie eliberată, spunând că își regretă fapta.

După expertiza psihiatrică, specialiștii au concluzionat că Loredana a avut discernământ când și-a omorât prietena. S-a constatat, însă, că suferă de tulburare mixtă de personalitate.

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Germania: popularitatea guvernului se prăbușește

Formaţiunea social-democrată SPD s-a reunit în congres la Berlin, dar delegaţii nu au mai …