vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Lotul Naționalei de fotbal pregătit pentru meciurile amicale

Lotul Naționalei de fotbal pregătit pentru meciurile amicale

de Redacția Dotto

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Edward Iordănescu, a prezentat componența lotului pentru ultimele partide de pregătire înainte de Campionatul European 2024. Naționala țării noastre va disputa două meciuri amicale, primul  contra Bulgariei (marți 4 iunie), iar al doilea împotriva naționalei din Liechtenstein (vineri 7 iunie). Lista este compusă din 28 jucători, dar numai 26 dintre aceștia vor face deplasarea, iar lotul final va fi anunțat după disputarea celui de-al doilea meci de pregătire. Au fost convocați în premieră, mijlocașul Constantin Grameni de la Farul Constanța și portarul Răzvan Sava de la CFR Cluj. La turneul final EURO 2024 din Germania, programul naționalei României în Grupa E este următorul: luni 17 iunie: România – Ucraina (la München, ora 16:00); sâmbătă 22 iunie: Belgia – România (la Köln, ora 22:00) și miercuri 26 iunie: Slovacia – România (la Frankfurt, de la ora 19:00).

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult