Lovitura pe care o primesc rețelele de cinematografe
HomeTehnologie & MediaMediaLovitura pe care o primesc rețelele de cinematografe
Media - vineri 11 decembrie 2020

Lovitura pe care o primesc rețelele de cinematografe

Disney anunță că-și va lansa noile filme, inclusiv cele din francizele Marvel, Star Wars și Pixar pe platforma sa de streaming (Disney+). Este a doua lovitură pe care o primesc rețelele de cinematografe, după ce Warner Bros. a anunțat că-și va lansa concomitent producțiile și pe HBO Max.

Următoarele filme, “Peter Pan și Wendy” și “Pinocchio” (cu Tom Hanks) vor fi lansate direct pe platforma celor de la Disney, ocolind cinematografele. 

Disney spune că plănuiește să producă 10 noi seriale TV și filme în francizele sale, Marvel și Star Wars, în următorii ani. Serialele TV din seria Star Wars ce vor debuta pe Disney+ sunt The Mandalorian, Andor și două serii animate, The Bad Batch și A Druid Story. Alte 15 emisiuni live și 15 lungmetraje Disney Animation și Pixar vor fi disponibile pe serviciul de streaming. Directorii spun că audiența ar trebui să se aștepte la ceva nou în fiecare săptămână. 

Platforma de streaming Disney+ a fost lansată anul trecut și a ajuns la un număr de 86,8 milioane de abonați, depășind estimările companiei.

Disney este al doilea producător major care anunță că va da prioritate filmelor lansate pe internet, chiar dacă asta va afecta rețelele de cinematografe, după ce Warner Brothers a anunțat săptămâna trecută că toate cele 17 producții de anul următor, vor debuta pe HBO Max, în aceeași zi în care vor fi lansate și în cinematografe.  

Industria cinematografică a avut mult de suferit din cauza crizei provocate de coronavirus, iar cinematografele au nevoie de conținut pentru a atrage clienții, dar producătorii doresc să-și satisfacă audiența care nu este încă pregătită să se întoarcă în sălile de cinema. 

Sursa: BBC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Samsung confirmă oficial evenimentul de lansare Galaxy S21 pe data de 14 Ianuarie

Samsung va anunța oficial cea mai recentă gamă de telefoane emblematice Galaxy – des…