Lucrare amânată. RAJA nu va mai sista furnizarea apei în zonele Tomis Nord, Anadalchioi, bd. Tomis, bd. Aurel Vlaicu.

Vești bune pentru constănțeni. RAJA nu se va mai sista furnizarea apei, în intervalul 27-28 septembrie 2023, în zonele Tomis Nord, Anadalchioi, bd. Tomis, bd. Aurel Vlaicu.

Compania de apă a anunțat că lucrarea pentru conectarea conductei nou înființate DN 900 și pentru montarea de vane de sectorizare pe sistemele de aducțiune de la nivelul surselor Cișmea 1A, 1B și 1C a fost amânată. Această lucrare urma să aibă loc de astăzi, de la ora 22:00, până mâine la ora 12:00. Reprogramarea lucrărilor de investiții a fost decisă ca urmare a unor probleme de ordin tehnic, transmite RAJA.

Comunicatul RAJA:

„Lucrarea programată ce urma a fi efectuată în perioada 27 septembrie 2023, ora 22.00 – 28 septembrie 2023, ora 12.00n vederea conectării conductei nou înființate DN 900 la nivelul surselor de apă, dar și pentru montarea de vane de sectorizare pe sistemele de aducțiune de la nivelul surselor Cișmea 1A, 1B și 1C se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util, transmite RAJA Constanța.

Prin urmare, nu se va mai sista furnizarea apei, în intervalul 27-28 septembrie 2023, în zonele Tomis Nord, Anadalchioi, bd. Tomis, bd. Aurel Vlaicu etc.

Reprogramarea lucrărilor de investiții a fost decisă ca urmare a unor probleme de ordin tehnic constatate în urma realizării unor probe de presiune pe anumite tronsoane la conducta nou montată„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…