Lucrări de asfaltare, la Coroana

După mulți ani de așteptare și nenumărate cereri adresate autorităților, satul Coroana din comuna Albești a primit undă verde pentru lucrările de asfaltare atât de necesare.

Acest proiect de infrastructură va aduce îmbunătățiri semnificative vieții locuitorilor. Compania de Drumuri a început deja reabilitarea completă a rețelei de drumuri, pline acum de denivelări și gropi.

Lucrările avansează în ritm alert și se estimează că întregul proiect va dura câteva luni, dar rezultatele finale vor fi cu siguranță cele așteptate de toți locuitorii satului și ai comunei. Lucările vor spori siguranța rutieră și vor contribui la dezvoltarea economică a regiunii. Mulți locuitori din Comuna sunt de părere că modernizarea drumurilor va atrage și investitori, se vor crea locuri de muncă, iar calitatea vieții va crește.

Satul Coroana a fost înființat de Regele Ferdinand I care a dat pământ veteranilor din Primul Război Mondial. Inițial satul s-a numit „Coroana de oțel”. Legenda spune că pe aceste meleaguri a fost găsit un tun de oțel din Războiul de Independență. Din țeava acestuia, neatinsă de rugină, ar fi fost turnată o coroană pe care Regele Carol I ar fi purtat-o vreme de 48 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…