marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Lucrări de asfaltare, la Lumina

Lucrări de asfaltare, la Lumina

de Redacția Dotto

Peste 12 milioane de lei a primit localitatea Lumina pentru asfaltarea străzilor și realizarea de rețele de canalizare menajeră. Banii au fost alocați prin Programul Anghel Saligny. Lucrările de asfaltare vor avea loc pe două loturi.

Primul lot are o valoare de aproximativ 4,3 milioane lei, iar lotul II are o valoare de aproximativ 4.6 milioane lei. Pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră pe strada Tulcei și zona lotizată B5 au fost alocate de Guvern peste 3,2 milioane lei. Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, asigură finanțare pentru lucrări la rețelele de apă, canalizare și gaze și pentru reabilitarea de drumuri și podurile. Programul are un buget total de 65,5 miliarde de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult