marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News Lucrări la rețeaua termică

Lucrări la rețeaua termică

de Andreea Bălan
Lucrări

Se reabilitează rețeaua termică din Constanța. Printr-un mesaj postat pe pagina de socializare, primarul orașului, Vergil Chițac anunță că a semnat un contrat de peste 100 de milioane de lei care va permite modernizarea a 43 de kilometri de rețea.

Potrivit primarului, lucrările ar urma să înceapă în aprilie-mai anul acesta și vor dura 12 luni. Edilul orașului spune că vor fi înlocuite conducte și se vor reabilita vane și cămine din perimetrul CET – Tomis Nord. Toate aceste acțiuni vor duce la eliminarea pierderilor din rețea, micșorarea facturilor, eliminarea problemelor cu încălzirea și, nu în ultimul rând, la diminuarea gazelor cu efect de seră, mai transmite Chițac.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult