miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Lucrări pe B-dul 1 Mai

Lucrări pe B-dul 1 Mai

de Redacția Dotto

Atenție, șoferi, se lucrează pe bulevardul 1 Mai. Începând de astăzi, pe bulevardul 1 Mai, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu strada 1 Mai vechi și Gară, se decopertează stratul de uzură a carosabilului.

Lucrările se vor derula până vineri pe câte un sens de mers, iar traficul se va desfășura pe celălalt sens. Pentru a nu bloca circulația pe timpul zilei, în noaptea de miercuri spre joi se vor decoperta intersecțiile de la Far și Gară, urmând ca după finalizarea acestor lucrări să înceapă asfaltarea.

Participanții la trafic sunt rugați să evite pentru câteva zile acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Totodată, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult