vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Lucrări RAJA. Mai multe cartiere rămân fără apă. Vezi dacă ești afectat

Lucrări RAJA. Mai multe cartiere rămân fără apă. Vezi dacă ești afectat

de Redacția Dotto

Mai multe cartiere din Constanța rămân joi, pe 7 decembrie, fără apă. Motivul îl reprezintă o serie de lucrări pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă din oraș.

Astfel, joi, între orele 08.00 -18.00, RAJA va închide robinetele pentru consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Dezrobirii – Amzacea – I.L. Caragiale – Bravilor – Eliberării, precum și pentru cei arondați punctului termic 165. Compania de apă transmite că investiția face parte din Contractele de lucrări” Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța”, în valoare totală de aproximativ 85 milioane lei.

RAJA le cere scuze abonaților pentru disconfortul creat și îi sfătuiește să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea.

„Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă se realizează pentru îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor”, transmite RAJA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult