Lucrările au fost sistate la un bloc din Mamaia-Sat

După numeroasele sesizări făcute în ultima perioadă cu privire la modul haotic în care se construiește în Mamaia Nord și Mamaia-sat, autoritățile locale din Năvodari au început să ia măsuri!

Lucrările au fost sistate la un bloc și un dezvoltator a fost amendat, pentru că, deși nu avea voie să construiască un bloc mai înalt de patru etaje, acesta a ridicat șase etaje.

Primăria Năvodari a început să ia măsuri, după ce în ultima perioadă au apărut mai multe articole în presa constănțeană cu privire la modul haotic în care se construiește în Mamaia Nord și în Mamaia-Sat. Deși nu avea voie să construiască un bloc mai înalt de patru etaje, un dezvoltator din Mamaia-Sat a ridicat șase etaje.

Primăria Năvodari a făcut verificări săptămâna trecută și a dispus sistarea lucrărilor.

Modul haotic în care se construiește îi nemulțumește pe locuitorii din zonă, care susțin că situația durează de ani buni și că nu mai au nicio speranță că se va schimba ceva.

Reamintim că mai mulți consilieri locali și județeni din Constanța și Năvodari s-au întâlnit la începutul lunii februarie pentru a analiza situația haotică a construcțiilor din Mamaia Nord. Deși Planul Urbanistic Zonal prevede construirea de blocuri în regim P+2, în nordul stațiunii Mamaia găsim chiar și blocuri în regim P+10. De la nerespectarea Planului Urbanistic Zonal în vigoare, noroaie, lipsa trotuarelor, străzi înfundate, până la blocuri de opt sau zece etaje ridicate haotic lângă blocuri de două sau trei niveluri. Sunt doar câteva din elementele care descriu situația care dăinuie de ani buni în Mamaia Nord și Mamaia Sat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Tânăr reţinut pentru trafic de droguri la Neptun

Un tânăr de 22 de ani a fost prins de poliţişti cu droguri în zona în care se desfăşura un…