Lucrările la DJ 393 Albești – Coroana avansează cu repeziciune

Lucrările la drumul județean Albești – Coroana avansează cu repeziciune. Până acum s-a turnat primul strat de asfalt pe o lungime de 4 km, la începutul lunii august urmând ca întregul drum să aibă primul strat de asfalt așternut.


Directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A., Răzvan Zagon, a verificat, astăzi, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, stadiul lucrărilor de execuție la acest proiect.

“Drumul DJ 393 Albești-Coroana se află într-un amplu proiect de reabilitare și modernizare. Până în prezent, au fost utilizate peste 3.300 de tone de binder pentru a consolida structura drumului. În acest proiect, sunt implicați 25 de lucrători care operează 15 utilaje specializate”, a precizat Răzvan Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.

Lucrările se vor încheia la sfârșitul verii.

„Transformarea RAJDP în societate pe acțiuni oferă toate premisele noii echipe manageriale a Societății “Drumuri Judeţene Constanţa S.A”, de a-și demonstra eficiența și a intra în competitivitate cu alte companii private. Firesc, Consiliul Județean Constanța, în calitate de acționar majoritar, sprijină activitatea noii societăți, astfel încât aceasta să pună în valoare toate resursele de care dispune și să răspundă tuturor provocărilor pe care le avem de trecut. Începutul este promițător. Se lucrează cu profesionalism, iar lucrările avansează rapid. Pe un sector de drum, care nu a fost inclus niciodată într-un proiect de asfaltare, la începutul lunii august, va fi turnat primul strat de asfalt. Aproximativ 27.000 de tone de piatră au fost utilizate pentru a reconstrui efectiv, DJ 393 care leagă localitățile Albești-Coroana. În ritmul în care înaintează lucrările, până la sfârșitul verii se va putea circula pe acest drum, în cele mai bune condiții”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Valoarea proiectului este de 15 milioane de lei, lucrările au început în luna septembrie a anului trecut și se vor încheia la sfârșitul lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…