duminică, 14 aprilie, 2024
Home DOTTO News Lucrările RAJA, în grafic

Lucrările RAJA, în grafic

de Redacția Dotto
RAJA
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Mobilizare impresionantă de forțe pentru lucrările de la Stația de Tratare și Pompare Palas a RAJA Constanța.

120 de angajați ai companiei lucrează la foc continuu încă de aseară în șapte puncte de lucru. Totodată, s-au desfășurat lucrări de reabilitare și pe rețelele de distribuție de la nivelul municipiului Constanța, care au constat în schimbarea unor vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor, necesare pentru evitarea producerii unor avarii.

Reprezentanții RAJA au precizat că pentru reducerea timpului de execuție propriu-zis, lucrările preliminare pentru executarea acestor operațiuni au început în urmă cu două săptămâni. Din cauza lucrărilor mai multe zone ale orașului Constanța au fost lipsite de apă începând de aseară, ora 22:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult