joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Lucrările tehnologice opresc apa caldă

Lucrările tehnologice opresc apa caldă

de Andrei Cernat

Constănțenii din zonele Tomis III – Dacia, Stadion, Palatul Copiilor și Trocadero nu vor avea azi apă caldă.

Societatea Termoficare anunță că a demarat lucrările de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfașoară în cadrul proiectului “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”. prin urmare, începând cu ora 07, pentru o perioadă de minimum 11 ore, a fost oprită furnizarea energiei termice către consumatorii arondați mai multor puncte termice, din zonele amintite mai sus. Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult