Home Tehnologie & Media Media Luis Lazarus se întoarce în televiziune
Media - Tehnologie & Media - marți 10 noiembrie 2020

Luis Lazarus se întoarce în televiziune

Luis Lazarus se întoarce în televiziune

Luis Lazarus revine pe TV. Va modera emisiuni săptămânale în zilele de miercuri, joi și vineri, la postul Inedit TV. Postul i-a prelungit licența audiovizuală pe încă nouă ani, în cadrul ședinței CNA de astăzi, 10 noiembrie. Inedit TV a fost în insolvență și era în reorganizare judiciară, dar a făcut dovada că toate datoriile la stat au fost achitate. Politica editorială a postului se schimbă, iar Lazarus va modera emisiuni miercuri, joi și vineri.

„Așa cum am spus data trecută, încercam să modificăm tematica postului din televiziune folclorică în televiziune generalistă, să avem o pondere mai mare în informație, ceea ce s-a văzut din monitorizare. Cu privire la emisiunile pe care le realizez, remarc faptul că acest contract al meu cu postul este până luna viitoare, în decembrie și aceste emisiuni au o durată de două ore în zilele de miercuri, joi și vineri.”

Prelungirea licenței pentru Inedit TV pe încă nouă ani a trecut cu șapte voturi pentru și unul împotrivă. Radu Herjeu a fost cel care a fost împotrivă, justificându-și alegerea în felul următor:

„Un motiv este că dacă n-am avut încredere în schimbarea de peste noapte a unui post folcloric într-un post generalist, care singura schimbare e că a venit domnul Lazarus. N-aș avea cum să votez pentru. În plus, această licență pe care noi o reînnoim a fost acordată acum nouă ani unui post folcloric. Noi nu reînnoim licența postului de acum nouă ani, care era tematic și folcloric. Acum dăm nouă ani licență unui post care există de două-trei luni. Mie mi se pare o perioadă insuficientă pentru a mă convinge pe mine că acest post merită încă nouă ani licență.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Facebook vrea să îi trateze pe politicieni ca pe restul utilizatorilor

Facebook intenţionează să elimine imunitatea extrem de controversată de care beneficiază p…