vineri, 24 mai, 2024
Home Uncategorized Luka Modric continuă cu Real Madrid

Luka Modric continuă cu Real Madrid

de Redacția Dotto
Luka Modric continuă cu Real Madrid
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Mijlocaşul croat Luka Modric a semnat un nou contact cu clubul de fotbal Real Madrid, a anunţat joi preşedintele Florentino Perez, care însă nu a oferit detalii suplimentare, conform agenţiei Reuters.

Luka Modric, 35 ani, joacă la Real din 2012, după un transfer de 35 milioane euro de la Tottenham Hotspur. El a avut un rol cheie în succesele obţinute apoi de clubul madrilen. Vicecampionul mondial a disputat 384 meciuri şi a marcat 26 de goluri în toate competiţiile pentru Merengue. El a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor (4 trofee), a Cupei Spaniei şi a Cupei Mondiale a cluburilor (4). În 2018, când Croaţia a jucat finala Cupei Mondiale din Rusia, Luka Modric a cucerit Balonul de Aur.

Ziarul AS a relatat recent că ar fi vorba de o prelungire pe un an, până în 2022, acompaniată de o diminuare a salariului, din cauza problemelor economice generate de pandemia de coronavirus.

Florentino Perez a adăugat că nu s-a ajuns încă la un nou acord cu căpitanul Sergio Ramos, dar speră că acesta va rămâne la Real.

”Cum să nu vreau ca Sergio Ramos că rămână? Nu depinde de el, depinde de situaţia lui Real Madrid”, a spus Perez la un post de radio, care a explicat că este vorba de resursele clubului, afectate de diminuarea veniturilor şi de situaţie nesigură a viitorului buget.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult