marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Lumina: Campanie de informare pentru cadastrare

Lumina: Campanie de informare pentru cadastrare

de Redacția Dotto

Campanie de informare publică privind derularea proiectului de cadastru general, în localitatea Lumina.

Toți cei care sunt interesați și cei care au nevoie de lămuriri cu privire la înregistrarea sistematică a imobilelor de pe raza localității Lumina sunt așteptați mâine de la ora 16:30 , la sediul Primăriei Lumina. “Ne dorim ca fiecare cetățean să fie informat, să-și pregătească documentele, să cunoască etapele derulării lucrărilor”, anunță Primăria pe pagina oficială de socializare. La ședința de informare vor participa reprezentanți ai Oficiului de cadastru și publicitate imobiliară, ai administrației locale precum și reprezentanții prestatorului lucrărilor de cadastru general.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult