vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Lumina: Demersuri pentru remedierea problemelor la asfaltare

Lumina: Demersuri pentru remedierea problemelor la asfaltare

de Redacția Dotto

Primăria Lumina răspunde reclamațiilor primite de la cetățeni cu privire la calitatea lucrărilor de asfaltare de pe strada Năvodari.

“Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor cu privire la calitatea lucrărilor, instituția noastră a transmis către RAJDP Constanta și Consiliul Județean sesizările cu privire la deficiențele constatate în teren astfel încât să se ia măsuri cu privire la remedierea lor sau cu privire la recepția acestei lucrări”, notează administrația locală din Lumina.

Strada Năvodari din localitatea Lumina este parte integrantă a Drumului Județean 226, drum aflat în administrarea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, regie aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța.

“Reabilitarea acestui sector de drum face parte din obiectivele de investitii ale RAJDP Constanța, iar desemnarea constructorului, respectiv atribuirea contractului de lucrari, sunt atribute ce aparțin de această instituție”, mai notează Primăria Lumina. Conducerea localității mai transmite că nu a emis avize sau autorizații cu privire la această lucrare și nici nu este responsabilă de recepția acestei lucrări sau calitatea lucrărilor de execuție. “Așa cum am mai precizat anterior, lucrarea de reabilitare era una necesară ca urmare a deteriorii carosabilului și a traficului intens.

Având în vedere colaborarea instituțională dintre Primăria Comunei Lumina și RAJDP Constanța, primarul Comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru, a răspuns prompt solictărilor venite din partea reprezentanților instituției cu privire la lucrările de reabilitare executate de constructorul desemnat”, mai notează Primăria într-un comunicat de presă trimis redacției.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult