sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Lumina: Încă un pas pentru construirea creșei

Lumina: Încă un pas pentru construirea creșei

de Redacția Dotto

Comuna Lumina este cu un pas mai aproape de construirea unei noi creșe.

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectul finanțat de Compania Națională de Investiții. Urmează acum începerea lucrărilor. Creșa va avea 40 de locuri pentru cei mici, zona pentru studiu și joacă, vestiare, dar și bucătărie proprie. Lumina are peste 500 de copii înscriși în instituțiile de învățământ din afara comunei.

Valoarea proiectului este de aproximativ 12,2 milioane de lei. Daca totul va decurge conform planului, creșa ar putea primii copii în aproximativ un an de la începerea lucrărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult