vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Lumina: Lucrări de reparații în parcuri

Lumina: Lucrări de reparații în parcuri

de Redacția Dotto

Se modernizează parcurile din comuna Lumina.

Angajații Primăriei au reparat și recondiționat astăzi toate băncile din parcul situat pe strada Pelican din localitate, acolo unde, recent, a fost amenajat si un loc de joacă pentru copii.

“Băncile din acest parc au fost deteriorate sau distruse de către persoane certate cu bunul simt și o lipsă de educație civică. Sperăm ca noile bănci să reziste cât mai mult și ne vom da silința ca, pe viitor, să identificăm și să sancționăm persoanele responsabile de distrugerea lor”, au transmis reprezentații administrației locale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult