vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Lumina: Parc fotovoltaic din granturi externe

Lumina: Parc fotovoltaic din granturi externe

de Redacția Dotto

Parc Fotovoltaic și infrastructură de energie regenerabilă în comuna Lumina. Totul cu ajutorul proiectului LIGHT “Learning to Improve the Global Health Together”.

Proiectul este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 480 de mii de euro. 15% din finanțare este asigurată de Primăria Lumina.

Principalele obiective ale proiectului sunt Producţia de energie din resurse regenerabile, pentru utilizarea ei în sistemul administraţiei publice locale, reducerea emisiilor de CO2 în localitatea Lumina, reducerea cheltuielilor cu energia electrică, creşterea gradului de conştientizare publică asupra beneficiilor implementării şi utilizării de soluţii specifice resurselor de energie regenerabilă.

Administrația locală din Lumina și-a propus să dezvolte un Parc Fotovoltaic şi să introducă resurse de energie regenerabilă la nivelul administraţiei publice locale. Parte din finanțare va fi folosită pentru formarea persoanelor responsabile cu mentenanţa şi supervizarea Parcului Fotovoltaic.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 10 de luni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult