duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Lumina: Pubele gratuite pentru colectarea deșeurilor

Lumina: Pubele gratuite pentru colectarea deșeurilor

de Redacția Dotto

Locuitorii comunei Lumina primesc gratuit pubele.

În centrul localității, pe strada Mare – Parc/Loc de joacă, a fost amenajat un centru permanent  unde cetățenii pot veni pentru a ridica, pe baza de proces verbal câte o pubelă.

Programul de predare a acestora este zilnic, până la ora 16:00. Primul lot presupune distribuirea a 2000 de pubele, anunță Primăria Lumina.

„Menționăm că primul lot presupune distribuirea a 2000 de pubele și că Primăria Comunei Lumina așteaptă livrarea etapizată de către furnizor a restului de 4000 de pubele. În situația în care vor exista întârzieri in livrarea acestor pubele de către furnizor reluarea predării către populație se va face de îndată ce ele vor fi livrate primăriei. Pentru a primi o pubela cu titlu gratuit este necesar ca la momentul predării sa aveți asupra dumneavoastră Cartea de Identitate. Fiecare gospodărie va primi câte o pubelă cu titlu gratuit, iar aceasta va fi folosită exclusiv pentru deșeurile menajere , sortate sau fracția nesortată”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Atenție însă! Primăria Lumina subliniază că astăzi, 30 august, nu se vor distribui pubele. Activitatea va fi reluată în zilele de joi și vineri.

Pentru situații specifice (persoane care nu se pot deplasa etc), nelămuriri sau informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului de Salubrizare Lumina, in Str. Morii nr. 79.

De asemenea puteți folosi și formularul online de aici: https://www.primaria-lumina.ro/formular-cereri-petitii-si-sesizari/ sau telefonic la 0241251828, Centru Informare Cetățeni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult