vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Lumina: Se toaletează copacii pentru evitarea avariilor electrice

Lumina: Se toaletează copacii pentru evitarea avariilor electrice

de Redacția Dotto

Apel la cetățeni partea administrației locale din Lumina. Primăria anunță că în perioada următoare vor fi toaletați copacii din localitate și solicită cetățenilor să permită accesul echipelor de teren și pe domeniul privat.

Intervenția este necesară pentru evitarea apariției avariilor la rețeaua de distribuție a energiei electrice și va presupune toaletarea copacilor care afectează cablurile de tensiune. Primăria comunei Lumina precizează, de asemenea, că pe baza unui program ce urmează să fie stabilit cu E-Distributie Dobrogea, lucrările de toaletare vor presupune și întreruperea furnizării energiei electrice. Perioadele de întrerupere vor fi anunțate din timp, subliniază administrația locală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult