vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Luptătorii galei ”Noaptea Campionilor”, la cântar

Luptătorii galei ”Noaptea Campionilor”, la cântar

de Andreea Bălan

Ieri a avut loc cântarul oficial din cadrul evenimentului „Noaptea Campionilor”.

Au participat sportivi din toate colțurile lumii, iar evenimentul de la Constanța va fi transmis în direct inclusiv în Statele Unite. Cel mai cunoscut luptător din Constanța, Alex Filip, va reveni și el în ring după mai bine de un an și jumătate de pauză, dar va fi ultimul meci pentru el. La evenimentul organizat într-un mall din Constanța au fost prezenți fostul mare luptător Cătălin Moroșanu, dar și Corina Martin, președinte de onoare RESTO.

Evenimentul este organizat de Asociația „Club Sportiv OSS Constanța” alături de Asociația Tomis Antidrog și DFS și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. ”Noaptea campionilor” va avea loc în această seară, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult