vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Mafia pădurilor – un fost pădurar, condamnat pentru tăieri ilegale, numit șef la STANP

Mafia pădurilor – un fost pădurar, condamnat pentru tăieri ilegale, numit șef la STANP

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Într-o conferință de presă, George Simion denunță mafia pădurilor, contestând numirea lui Remus Raț la conducerea Serviciului Teritorial pentru Arii Naturale Protejate Bihor.

Copreşedintele AUR, George Simion, solicită „destituirea urgentă” din funcţie a lui Raţ, care „tocmai a fost numit” şef al Serviciului Teritorial pentru Arii Naturale Protejate, în condiţiile în care acesta, când era pădurar, a fost dat afară şi condamnat pentru tăieri ilegale de arbori.

„Mafia pădurilor în judeţul Bihor. Un fost pădurar, dat afară şi condamnat pentru tăieri ilegale de arbori, tocmai a fost numit şeful Serviciului Teritorial pentru Arii Naturale Protejate, domnul Remus Raţ. Cerem destituirea urgentă din funcţie a acestui domn şi pedepsirea celor care l-au pus în funcţie. Nu este admisibil ca un om dat afară şi condamnat penal pentru tăieri ilegale, în momentul în care era direct responsabil pentru prevenirea acestor fapte, să fie pus responsabil – hoţul pus paznic peste pădurile virgine din judeţul Bihor„, a declarat George Simion, la o conferinţă de presă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult