Magazine din Constanţa amendate pentru că nu au suspendat activitatea în weekend
HomeActualitateMagazine din Constanţa amendate pentru că nu au suspendat activitatea în weekend
Actualitate - Breaking news - 4 săptămâni în urmă

Magazine din Constanţa amendate pentru că nu au suspendat activitatea în weekend

Şase amenzi în valoare totală de 30.000 de lei au fost aplicate de poliţişti, sâmbătă, administratorilor a şase societăţi comerciale, din incinta a două mall-uri din municipiul Constanţa, pentru că nu au suspendat în weekend activitatea firmelor, conform măsurilor impuse de autorităţi în perioada de carantinare a oraşului.

Este vorba de o florărie, un magazin de încălţăminte, un altul de haine, două – de jucării şi de un al şaselea, de obiecte personalizate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în cursul zilei de sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 2, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă, au identificat 6 puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activităţii.

În urma celor constatate, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei.

Începând cu 18 decembrie, ora 20,00, în municipiul Constanţa a fost prelungită cu încă 14 zile carantinarea, rata de infectare cu noul coronavirus scăzând în ultima perioadă de la aproximativ 11% la mia de locuitori, la 7,42% – cea raportată sâmbătă de Prefectura Constanţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

UTA – FC Viitorul 0-0! Remiză albă pe noua arenă „Francicsc Neuman”

În etapa cu numărul 16 din Liga 1, UTA şi Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Ant…