Festivalul Neversea va putea fi urmărit și de la înălțime. Organizatorii au primit astăzi undă verde de la consilierii locali pentru amenajarea zonelor de relaxare și serviare a mesei inclusiv pe movila și taluzul de la Plaja Modern.

Totul din 2023. În schimb, Primăria va primi sprijin pentru elaborarea Strategiei pentru Tineret a Constanței, esențială în cursa pentru Capitala Tineretului 2024.

Ritmurile muzicii aduse de cei mai buni artiști ai lumii vor răsuna, din nou, anul acesta pe plaja din Constanța, iar apusurile și răsăriturile vor fi din nou de neuitat pentru fanii festivalului. Festivalul Neversea ajuns la cea de-a patra ediție se va desfășura în perioada 7-10 iulie, iar organizarea este în plină desfășurare. Chiar astăzi, consilierii locali au votat un proiect de colaborare între oraș și organizatori, care prvede ca de anul viitor, festivalul să aibă mai mult spațiu. Potrivit unui PUZ care trebuie elaborat până în vara anului 2023, organizatorii Neversea vor putea folosi pentru festival inclusiv movila și taluzul de la plaja modern. Aici ar urma să fie amenajate mai multe tipuri de construcții necesare organizării evenimentelor, dar și zone de relaxare și servire a mesei.

Pe Plaja Modern și anul acesta și anul viitor vor fi amenajate scene, cinematografe în aer liber, pergole, piscine semi-îngropate și vor fi aduse diverse decorațiuni de plajă. Fanii abia așteaptă să retrăiască emoția Neversea.

În schimbul accesului pe plajă, taluz și movilă, organizatorii se angajează să ofere administrației locale consultanță pentru elaborarea Strategiei pentru Tineret 2022-2027, care să permită Constanței să candideze pentru titlul de Capitală a Tineretului 2024. Până acum, la cele trei ediții Neversea, pe scenă au urcat nume mari internaționale precum Rita Ora, Jason Derulo, Armin van Buuren sau Tiesto. Fiecare ediție a adus la malul mării cel putin 200 de mii de petrecăreți.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…