marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Mai multe biblioteci stradale, în Constanța

Mai multe biblioteci stradale, în Constanța

de Redacția Dotto

Proiectul minibibliotecilor stradale are success la Constanța.

Până la finalul lunii octombrie în oraș vor fi montate 10 rafturi verzi de unde orice constănțean poate împrumuta o carte, fără să aibă obligația să o aducă înapoi.

Minibibliotecile se înscriu într-un circuit liber al cărții, fiind alimentate de cei 10 voluntari ai Bibliotecii Județean I N Roman din Constanța. Rafturile sunt încărcate o dată pe săptămână cu cărți care provin din donații, de la Biblioteca Județeană și de la două Organizații Non Guvernamentale.

Constănțenii s-au declarat încântați de această inițiativă. Iubitorii de carte pot participa în fiecare primă miercuri din lună și la conferințe la sediul Bibliotecii Județene.

Patru rafturi verzi au fost amplasate până acum în Constanța. Următoarele două puncte vor fi amplasate în zona Delfinariu, până la finalul acestei luni, iar restul până la zece vor avea locații surpriză, conform declarațiilor inițiatorilor proiectului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult