Mai multe cartiere fără apă

Mai multe cartiere din Constanța nu vor avea apă potabilă săptămâna aceasta. Compania de apă va închide robinetele de miercuri ora 22:00 până joi, ora 10:00 pentru a repara o conductă din incinta Sursei Cișmea 1C.

De lipsa apei vor fi afectați consumatorii  care locuiesc în perimetrul ce cuprinde străzile: bd. Tomis – bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Soveja, bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bd. Tomis, cu străzile adiacente, dar și constănțenii arondați mai multor punte termice. În același interval se va furniza apă cu presiune redusă abonaților de pe bd. Tomis, între bd. Alexandru Lăpușneanu și str. Petru Vulcan, str. Poporului, între bd. Tomis și str. Mihai Viteazu, precum și celor arondați punctelor termice 102 și 104.

Compania de apă transmite că intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat de dimensiunea instalațiilor, dar și a debitului de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată fiind de aproximativ 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Lumini și umbre în Legile Securității Naționale

“Proiectul legilor securității naționale cere cetățenilor și firmelor să acționeze ca info…