Delfinariu

Dezamăgire mare în rândul turiștilor care au venit astăzi la Delfinariul din Constanța. În loc de trei reprezentații pe zi, delfinii Ni Ni și Chen Chen au susținut doar una singură. Și așa va fi tot weekend-ul. Directorul Delfinariului spune că a luat această decizie pentru a-i proteja pe cei doi delfini, care sunt obosiți, după o vară extrem de solicitantă pentru ei.

Unii singuri, alții de mână cu copiii, sute de tineri s-au așezat și astăzi la coadă în speranța că vor prinde bilete la spectacolul oferit de Ni Ni și Chen Chen. Mulți au plecat însă dezamăgiți. Conducerea Delfinariului a decis să reducă la una singură numărul reprezentațiilor oferite de îndrăgiții delfini, astfel încât nu toți cei care au stat la rând au prins loc în sală. Motivul este protejarea acestora după o vară epuizantă cu sute de spectacole.

Directorul Complexului spune că înțelege nemulțumirea oaspeților de la Delfinariu, dar subliniază că sănătatea animalelor este cea mai importantă, iar în acest weekend Ni Ni și Chen Chen vor susține un sigur spectacol pe zi în loc de trei.

Ca soluție alternativă, cei mai mulți dintre cei care nu au mai prins bilet la reprezentația delfinilor, au ales să petreacă timpul cu cei mici la microrezervație.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Misiune pe mare, încheiată cu succes

Fregata „Regina Maria” se întoarce acasă după ce a încheiat cu succes misiunea la Operațiu…