Mamaia Sat vs. Constanța: ce preferă turiștii

Pe litoral este cod roșu de distracție. Majoritatea plajelor au fost deja amenajate, iar weekend-ul acesta se vor deschide și cluburile. Și vremea se anunță bună, așa că plajele vor fi cu singuranță pline. Cei care nu vor să se bronzeze stând pe prosop au la dispoziție o gamă variată de paturi de plajă, dar și de prețuri.

Închirierea unui șezlong pe una dintre cele mai cunoscute plaje din Constanța costă, la început de sezon estival, 40 de lei, iar un pat cu baldachin se închiriază cu 80 de lei. Chiar dacă prețurile sunt mai mari ca anul trecut, turiștii nu s-au lăsat așteptați. Unii sunt deja clienți fideli și spun că atmosfera de pe plajă compensează creșterea de preț.

Pe plajă turiștii au fost așteptați cu muzică bună, cocktail-uri colorate și mai multe zone amenajate pentru sport, fie că vor să joace volei, fotbal sau să practice kitesurfing. Seara, plaja se transformă în ring de dans, iar petrecerile țin până în zorii zilei.

La nordul stațiunii, în Mamaia Sat, atmosfera este mult mai liniștită și preferată în special de familiile cu copii mici. Cât despre prețuri pe plajă, acestea pornesc de la 25 de lei. Atât costă să închiriezi un șezlong în timpul săptămânii. În weekend, prețul urcă la 40 de lei pentru același șezlong.

Indiferent de plaja aleasă, peste 100 de salvamari sunt cu ochii pe turiștii care se scaldă în Marea Neagră. Pentru o vacanță în siguranță turiștii sunt sfătuiți să respecte avertismentele salvamarilor și să nu se aventureze în larg mai ales dacă marea este agitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…