vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Manager nou la SCBI

Manager nou la SCBI

de Redacția Dotto
manager

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța are un nou manager interimar. Este vorba despre medicul Claudia Cambrea. Imediat după producerea tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța în care șapte femei și-au pierdut viața în secția de ATI, premierul Florin Cîțu i-a cerut primarului Vergil Chițac să o demită pe Stella Halichidis, care ocupa funcția de manager al spitalului. Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a luat act de această solicitare și a eliberat-o din funcție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult