marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Mâncarea sănătoasă este la mare căutare

Mâncarea sănătoasă este la mare căutare

de Redacția Dotto

Apetitul românilor pentru mâncarea sănătoasă a rămas ridicat în pandemie. Vânzările de produse bio au crescut, iar stilul de viață sănătos este adoptat de tot mai mulți constănțeni. Fructele, legumele, ouă de casă și lactatele sunt printre cele mai căutate produse.

Afacerile cu produse bio au explodat în această perioadă. Chiar și în perioada pandemiei, acestea reușesc să supraviețuiască și mai mult, înregistrează creșteri semnificative.

Recomandarea pentru dezvoltarea acestei activităţi am primit-o de la Pavel Chirilă, recunoscut ca unul din medicii celebrii din romania. Practic am pornit de la răspunsul de la o întrebare pe care dânsul o punea, de ce să tratezi o boală cand poţi sa o eviţi. Răspunsul este mănâncă sănătos!” – a declarat Marcel Bouros

Majoritatea oamenilor încearcă să adopte un stil de viață cât mai sănătos, aleg tot mai des produse ecologice, bio, naturale, atât în ceea ce privește alimentația, cât și în cazul igienei, cosmeticii sau a tratamentelor de tip medicamentos.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult