marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Mangalia: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Mangalia: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

de Redacția Dotto

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – septembrie 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau prin intermediul altor trei persoane bănuite, peste 130 de doze, ce conțineau substanțe psihoactive”, a transmis IPJ Constanța.

Mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, mai transmit autoritățile.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult