Mangalia: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – septembrie 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau prin intermediul altor trei persoane bănuite, peste 130 de doze, ce conțineau substanțe psihoactive”, a transmis IPJ Constanța.

Mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, mai transmit autoritățile.

Mangalia: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Mangalia: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…