vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Maraton de filme și concerte la Sunscreen Film & Art

Maraton de filme și concerte la Sunscreen Film & Art

de Redacția Dotto

Maraton de filme și concerte pe litoral, la prima ediție a festivalului Sunscreen Film & Art. La malul mării ne vom bucura de 30 de evenimente, cine-concerte, proiecții de film, dar și de concerte, în perioada 8 – 11 septembrie.

Evenimentele vor avea lor în Piața Ovidiu, pe Plaja Reyna, la Teatrul de Vară Soveja, dar și la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin” și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța. În piața Ovidiu va fi montat un ecran imens și va fi amenajat un spațiu generos care va putea găzdui 1.500 de spectatori. Pe toată perioada festivalului, spectatorii vor avea ocazia să se întîlnească și cu unii dintre cei mai cunoscuți actori și regizori români. Printre aceștia se vor număra și Marius Bodochi, Victor Canache și Codin Maticiuc. Invitatul special al evenimentului va fi actorul Darko Peric.

Reprezentanții autorității locale spun astfel de evenimente vor ajuta la promovarea litoralului și vor atrage turiști și în extrasezon. Intrarea la evenimentele Sunscreen va fi liberă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult