sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Maraton de înot în Marea Neagră

Maraton de înot în Marea Neagră

de Andreea Bălan

Aqua Challenge, renumitul maraton în apele Mării Negre se va desfășura sâmbătă 20 august pe plaja Zoom Beach din Constanța.

Organizatorii se așteaptă la peste 350 de participanți, iar cei interesați se pot înscrie până pe 18 august. Aqua Challenge este o competiție de masă care se adresează atât înotătorilor amatori cât și celor de performanță. Probele de concurs sunt structurate în funcție de vârstă și nivelul de pregătire: proba copiilor (200 de metri), proba super scurtă (500 de metri), proba scurtă (1500 de metri) și proba lungă (5000 de metri). Evenimentul este organizat de Atena Sport Club Constanța cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Constanța.

Persoanele interesate care vor să participe la eveniment se pot înscrie până pe 18 August pe site-ul: aquachallenge.tyr-sport.ro. Vineri 19 August între orele 16.00-20.00 va avea loc sesiunea de predare a kit-urilor de participare, în prezența reprezentanților fiecărui club.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult