Home Actualitate Maraton de vaccinare în cartierul Henri Coandă
Actualitate - Breaking news - Interne - 2 săptămâni în urmă

Maraton de vaccinare în cartierul Henri Coandă

Maraton de vaccinare în cartierul Henri Coandă

A început maratonul de vaccinare în cartierul constănțean Henri Coandă. Primăria Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Direcția de Sănătate Publică au organizat astăzi prima campanie de imunizare dedicată persoanelor din comunități marginalizate. Orice persoană care locuiește în cartier sau a trecut prin zona s-a putut vaccina gratit cu serul anti COVID-19 produs Pfizer-BioNTech.

Timid, primele persoane s-au prezentat la Centrul de vaccinare deschis în cartierul Henri Coandă cu puțin timp înainte de ora prânzului. Apoi, ușor, ușor, spațiul a început să se aglomereze.

Acțiunea de imunizare a fost organizată de Primăria Constanța, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Direcției de Sănătate Publică și este premergătoare acțiunilor desfășurate în Portul Tomis, dar și în marile centre comerciale din oraș.

Acțiunea de astăzi face parte din Proiectul „Măsuri integrate pentru o viață mai bună“, care are ca obiectiv reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea romă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

476 de autospeciale în dotarea ISU

Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere 476 de autospeciale de stingere a incendiilo…