Mare Nostrum

Dacă vezi un delfin eșuat, anunță”. Îndemnul vine de la Organizația Mare Nostrum și se adresează tuturor celor care se bucură de vacanță, la mare. Activiștii fac în această perioadă recensământul delfinilor din Marea Neagră și spun că orice informație despre aceste mamifere le este de ajutor.

11 delfini eșuați în numai zece zile au numărat în primăvara anului trecut activiștii de mediu de la Mare Nostrum, însă cel mai negru bilanț a fost înregistrat în 2017. Atunci 84 de delfini au fost găsiți pe plajele de pe litoral românesc. Pentru a afla câți delfini mai înoată în Marea Neagră, Mare Nostrum a anunțat recensământul lor, iar pentru asta cere ajutor tuturor celor care se relaxează vara aceasta pe litoral. Anunță, dacă vezi un delfin eșuat este îndemnul ongiștilor.

Tot ce trebuie să faceți pentru a ajuta este să sunați numărul de telefon, publicat pe pagina de Facebook a ONG-ului și să spuneți unde ați văzut delfinul sau delfinii. Membrii organizației spun ca la fel de mult ajută și informațiile despre delfinii observați înotând.

Cei mai mulţi delfini eşuaţi au fost găsiţi până acum pe plajele dintre Năvodari şi Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Lumini și umbre în Legile Securității Naționale

“Proiectul legilor securității naționale cere cetățenilor și firmelor să acționeze ca info…