marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Mare Nostrum face recensământul delfinilor

Mare Nostrum face recensământul delfinilor

de Redacția Dotto
Mare Nostrum

Dacă vezi un delfin eșuat, anunță”. Îndemnul vine de la Organizația Mare Nostrum și se adresează tuturor celor care se bucură de vacanță, la mare. Activiștii fac în această perioadă recensământul delfinilor din Marea Neagră și spun că orice informație despre aceste mamifere le este de ajutor.

11 delfini eșuați în numai zece zile au numărat în primăvara anului trecut activiștii de mediu de la Mare Nostrum, însă cel mai negru bilanț a fost înregistrat în 2017. Atunci 84 de delfini au fost găsiți pe plajele de pe litoral românesc. Pentru a afla câți delfini mai înoată în Marea Neagră, Mare Nostrum a anunțat recensământul lor, iar pentru asta cere ajutor tuturor celor care se relaxează vara aceasta pe litoral. Anunță, dacă vezi un delfin eșuat este îndemnul ongiștilor.

Tot ce trebuie să faceți pentru a ajuta este să sunați numărul de telefon, publicat pe pagina de Facebook a ONG-ului și să spuneți unde ați văzut delfinul sau delfinii. Membrii organizației spun ca la fel de mult ajută și informațiile despre delfinii observați înotând.

Cei mai mulţi delfini eşuaţi au fost găsiţi până acum pe plajele dintre Năvodari şi Mamaia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult