joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News ONG Mare Nostrum: Plaje mai curate, pe litoral

ONG Mare Nostrum: Plaje mai curate, pe litoral

de Redacția Dotto

Vești bune de pe litoral. Specialiștii de la Organizația Mare Nostrum anunță că la început de sezon estival plajele de la mare sunt mai curate decât anul trecut, în aceeași perioadă. Nouă sectoare de plajă au fost monitorizate la Tuzla, Vama Veche, Corbu, Constanța, Edighiol, Eforie, Mamaia, Năvodari și Saturn. Pe toate acestea au fost găsite aproape 5000 de deșeuri de la plastic, materiale textile și cauciuc, până la sticlă, ceramică și metal. Cel mai des întâlnite deșeuri au fost și anul acesta mucurile de țigară. Mare Nostrum este ong-ul care luptă pentru mai puțin plastic și mai puține mucuri de țigară, atât în oraș, cât și pe plajele românești, unde descompunerea lor devine toxică. Stăm de vorbă în continuare cu Angelica Paiu, project manager la Mare Nostum.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult