duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Maria Dimaca, semifinalistă la Edinburgh

Maria Dimaca, semifinalistă la Edinburgh

de Redacția Dotto

Maria-Diana Dimaca, o tânără jucătoare de tenis din Constanța, a ajuns în semifinalele turneului Lexus Junior International Edinburgh la dublu fete, categoria Under-14. Performanța ei remarcabilă vine după o serie de victorii și eforturi susținute atât pe terenul de tenis, cât și la școală.

Maria-Diana Dimaca, reprezentând Tenis Club Bright Constanța, a făcut echipă cu italianca Camilla Charlotte Ambrosio. Cele două au ajuns până în semifinalele turneului de la Edinburgh, unde au fost învinse de perechea Paula Cortes Medrano și Milica Sakamoto Milojevic cu scorul de 6-2, 6-1. În sferturi, Maria și partenera ei au învins echipa britanică formată din Elodie Dick și Lara Karein cu 6-4, 6-4.
La simplu, Maria-Diana a avut un parcurs dificil, fiind eliminată în „16“-imi de Amy Lamb din Marea Britanie. Antrenată de George Vanghele și Cosmin Onțică, Maria-Diana reușește să îmbine cu succes tenisul de performanță și școala, fiind elevă premiantă la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța.
Antrenorul George Vanghele a lăudat dedicarea și munca depusă de Maria-Diana, subliniind că nu lipsește de la niciun antrenament și își împarte timpul eficient între sport și educație.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult